GPS

GPS
SZERELÉSMA-GPS E-Útdíj fizetés egyszerűen, gyorsan és biztonságosan nagyon kedvező feltételekkel!


A Multi Alarm Zrt. járműfedélzeti GPS eszközei - az Állami Autópálya Kezelő Zrt–vel előkészített szerződés alapján - képesek a Magyar, HU-GO E-útdíj rendszer számára történő adatátadásra és ez által az elektronikus útdíj bevallásra.

Hogy a partnereink útdíja mindig rendben bevallásra kerüljön, ezért kollégáink és telepítő partnereink az GPS (OBU) eszközöket a járművekbe fixen beépítik.


- A saját fejlesztésű, szabotázsvédelemmel felszerelt GPS eszközeink stabilan és megbízhatóan működnek, amelyekre szerződéses időszakra teljes körű cseregaranciát vállalunk.

- A beépítés során gondoskodunk a GPS és a GSM antennák lehető legjobb elhelyezéséről, hogy a pozíció meghatározás és az adatkommunikáció zavartalan legyen.

- A fixen kiépített tápellátás biztosítja, az eszköz folyamatos - sofőr független – üzemelését.


A Multi Alarm a biztonságos bevallási közreműködő

A Magyar tulajdonban lévő, ma már közel 400 munkavállalót foglalkoztató cégünk, 1991-es megalakulása óta élen jár a biztonságtechnikai igények magas színvonalú kiszolgálásában. Cégünk hardver és szoftver eszközeinek fejlesztésében és gyártásában cégünk több mint 50 saját mérnöke vesz részt, így gyorsan és rugalmasan tudunk alkalmazkodni partnereink igényeihez.


A Multi Alarm Zrt. Magyarország legnagyobb távfelügyeleti szolgáltatójaként országosan több mint 65.000 ügyfél távfelügyeletét látja el. A MABISZ minősítéssel valamint a vonatkozó ISO és SSAIB tanúsítással rendelkező ügyeleti központunkban több mint 50 biztonságtechnikai szakember dolgozik, és felügyeli 0-24 órában partnereink eszközeit.


- A távfelügyeletünk, az útíj rendszer vagy a GPS OBU meghibásodása esetén a partnereinket haladéktalanul értesíti.

- Telefonos support szolgáltatásunk ingyenes segítséget nyújt a GPS OBU és a Flotta szolgáltatás Internetes felhasználói felületeink használata során felmerülő kérdésekre.

- Szervereink nagy biztonságú saját, biztonsági minősítéssel rendelkező szervertermekben találhatóak. Partnereink adatait többszörös adatbiztonsági rendszerrel védve tároljuk.

E-útdíj bevallásához kínált megoldásaink:


I. MA-GPS UD + Gépjárműkövető szolgáltatás


Partnerünk a „Gépjárműkövető” szolgáltatás segítségével, a web böngésző alapú kezelő felületen a számos szolgáltatás mellett, a jármű közlekedési útvonalát és menetlevelét is on-line lekérdezheti.


MA-GPS UD + FLOTTA szolgáltatás díjai:

Egyszeri díj: 0 Ft

Beépítési díj: 10.000 Ft

Havi szolgáltatási díj: 3.000 Ft/hó

A belépési díjmentesség és kedvezményes havi díj, a 3.5 t feletti járművekre 2 év hűségidő vállalása esetén érvényes!


Gépjárműkövető szolgáltatás számítógépen és mobiltelefonon


Szolgáltatásunk internetes felületen az e-útdíj bevallás során keletkező adatokon túlmenően lekérdezhetőek a járművek aktuális helyzete, menetleveleik, vagy a megtett út térképi megjelenítése. Az MA-GPS OBU képes fogadni a járművek különböző állásjelzéseit, a telepített üzemanyag átfolyás vagy szintmérők, valamint a jármű CAN / FMS rendszerének adatait. Ennek segítségével a jármű távfelügyelete és teljes körű üzemanyag kontrollja is megvalósítható, amely jelentős megtakarítást jelenthet partnereink számára.


II. MA-GPS UD


Ha a GPS eszközt csak az útdíj bevallásra szeretné használni, és nincs szüksége a jármű adatainak elérésére, vagy egyéb flotta szolgáltatásra, önnek ezt a megoldást ajánljuk.

Az egyszeri és beépítési díjon kívül nincs havi díj, és egyéb további költség.


MA-GPS UD díjai

Egyszeri díj: 25.000 Ft

Beépítési díj: 10.000 Ft

Havi szolgáltatási díj: 0 Ft/hó

Az egyszeri díj 2 év ingyenes E-útdíj bevallási közreműködői szolgáltatást tartalmaz!


Fedélzeti GPS eszköz teljes körű garanciával


ármely csomagunkat is választja a szolgáltatásunk teljes időtartama alatt a GPS OBU eszközre teljes körű garanciát vállalunk! Ennek keretében a rendeltetésszerű használat mellett meghibásodott MA- GPS OBU-ját ingyenesen cseréljük!

A garanciát telepítő partnereinknél országosan is érvényesítheti!