Pályázatok

PályázatokGINOP Plusz-3.2.1-21

Munkaviszony melletti képzés és bértámogatás

Kedvezményezett neve: "Nyírség-Szervíz" Járműjavító és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
A szerződött támogatás összege: 11 260 000 Ft
A képzés elnevezése: Gépjárműszerviz szoftverek gyakorlati alkalmazása
A képzés célja: A képzés célja, hogy a képzésben résztvevők eddig megszerzett ismereteikre alapozva megismerkedjenek a számítógépek működtetésével, a tudatos adattárolással, tudjanak alapszinten szöveget szerkeszteni, táblázatkezelő programot használni, interneten információt keresni, levelezni. Legyenek képesek a számítógépet használni a munkavégzés és a hivatali ügyintézés során. Tudatosan használják okostelefonjaikat, annak hangrögzítési és fényképezési lehetőségeit. Ismerjék meg a legfontosabb irodatechnikai berendezéseket, legyenek képesek azokat használni. Komplex tevékenységük során szakszerűen és pontosan alkalmazzák a különféle autódiagnosztikai speciális szoftvereket, felhasználják a különféle gépjármű-adatbázisok információit. Megszerzett ismereteiket birtokában törekedjenek a rendelkezésre álló diagnosztikai, informatikai és irodatechnikai eszközök integrált alkalmazására mindennapos munkavégzésük során
A képzés részletes bemutatása:
gepjarmuszerviz_szoftverek_gyakorlati_alkalmazasa_250ora_kontaktus.pdf
A képzés tervezett befejezési dátuma: 2024. 07. 05.
„Komplex vállalatfejlesztés a Nyírség-Szervíz Kft-nél”

A "Nyírség-Szervíz"Járműjavító és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság, projektje során komplex vállalatfejlesztést valósít meg. A projekt a Széchenyi Terv Plusz program, a GINOP Plusz- 1.2.3-21 pályázati konstrukció keretében valósul meg. Az európai uniós támogatás segítségével a cég 26,99 millió Forint feltételesen vissza nem térítendő támogatást nyert el a 38,56 millió Forint értékű beruházásuk megvalósításához. A fejlesztés eredményeként egy modern, magas szintű géppark jön létre a cégnél, amihez egy költséghatékonyabb működés kapcsolódik, új termék, szolgáltatás jön létre, vagyis többféle termék előállítására, szolgáltatás nyújtására lesz képes a cég.

A Nyírség-Szerviz Kft. 2003 óta foglalkozik haszongépjárművek javításának, szervizelésének és műszaki vizsgáztatásának a teljes spektrumával. Jelen projektük célja a felsorolt tevékenységek hatékonyabb és modernebb elvégzése új munkagépek segítségével, így egy helyen tudják végezni a haszongépjárművek esetén a méréseket, az azt megelőző, vagy a mérések által szükségesnek ítélt javításokat, illetve szükség esetén az utólagos kontrolláló méréseket.

A GINOP Plusz-1.2.3-21 konstrukció keretében technológiai fejlesztést eredményező modern új eszközök beszerzése korszerű részecsketisztító, klímatöltő, holtjáték vizsgáló, fékolajcserélő és aknaperem emelő berendezésre illetve infrastrukturális és ingatlan beruházás keretében infrastrukturális fejlesztésre pályázott a cég. (út, járda fejlesztés)

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg. Az európai uniós támogatás segítségével a cég 26.99 millió Forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a 38,56 millió Forint értékű beruházásuk megvalósításához. A fejlesztés eredményeként, az új berendezések, mérési kapacitások üzembe helyezésével nagyban nő a munkavégzés hatékonysága, hiszen azok a munkafolyamatok, amik eddig a gépjárművek utaztatása miatt több napot is igénybe vettek, valamint jelentős logisztikai szervezést igényeltek, most gyorsan, hatékonyan, egymásra épített munkafolyamatokkal telephelyen, belül megoldhatók majd, ezen túlmenően a megújuló energia – hőszivattyú – használatával jelentősen csökken majd a hatalmas csarnoképületünk fűtési költsége.A fejlesztés megvalósításának a helyszíne a Nyírség Szervíz Kft. telephelye, 4400 Nyíregyháza, Simai u. 6/B.

A beruházás tervezett megvalósítása 2023.04.30-ig tart. A projektről bővebb információt a http://www.nyirsegszerviz.hu/palyazat.html oldalon olvashatnak

Pankotai Ferenc Zoltán képviselő

tel: +36 20 9142990 , email: pankotaif@gmail.com
GINOP Plusz-3.2.1-21

Munkaviszony melletti képzés és bértámogatás

Kedvezményezett neve: "Nyírség-Szervíz" Járműjavító és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
A szerződött támogatás összege: 7 757 150 Ft
A képzés elnevezése: Betanított gépjárműtakarító
A képzés célja: A képzés célja, hogy a képzésben résztvevők megismerkedjenek a gépjárműtakarító tevékenység szakszerű ellátásának alapjaival majd a betanulási időszak után a munkavezető irányítása és felügyelete mellett képesek legyenek önállóan ellátni feladataikat a megrendelők elégedettségének elnyerése érdekében.
A képzés részletes bemutatása:
https://www.titonline.hu/files/felnottkepzesi_anyagok/kepzesi_programok/20220328_tit_betanitott_gepjarmutakarito_150ora.pdf
A képzés tervezett befejezési dátuma: 2022.05.05
A képzés elnevezése: Irodai IKT eszközök és szoftverek integrált használatának alapjai
A képzés célja: A képzés célja, hogy a képzésben résztvevők megismerkedjenek a számítógépek működtetésével, a tudatos adattárolással, tudjanak alapszinten szöveget szerkeszteni, interneten információt keres-ni, levelezni. Legyenek képesek a számítógépet használni a munkavégzés és a hivatali ügyintézés során. Tudatosan használják okostelefonjaikat, annak hangrögzítési és fényképezési lehetőségeit. Ismerjék meg a legfontosabb irodatechnikai berendezéseket, legyenek képesek azokat használni. Megszerzett ismereteiket birtokában törekedjenek az irodai eszközök és szoftverek integrált alkalmazására mindennapos munkavégzésük során.
A képzés részletes bemutatása: https://www.titonline.hu/files/felnottkepzesi_anyagok/kepzesi_programok/20220328_tit_irodai_ikt_eszkezok_es_szoftverek_integralt_hasznalatanak_alapjai_28ora.pdf
A képzés tervezett befejezési dátuma: 2022.04.06
Munkahelyi képzések támogatása mikor-, kis- és középvállalatok munkavállalói számára

A "Nyírség-Szervíz" Járműjavító és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 9 983 571 Ft összegű vissza nem térítendő támogatást nyert el a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatási rendszeréhez „Munkahelyi képzések támogatása mikor-, kis- és középvállalatok munkavállalói számára” című Felhívásra benyújtott „Munkavállalói képzések szervezése a "Nyírség-Szervíz" Kft. dolgozói részére” című, GINOP-6.1.6-17-2018-00637számú támogatási kérelem keretében.

PROKJEKT ÖSSZEFOGLALÓ:

Pályázó Neve: "Nyírség-Szervíz" Járműjavító és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság - 4400 Nyíregyháza, Simai u. 6/b.
Projekt címe: Munkavállalói képzések szervezése a "Nyírség-Szervíz" Kft. dolgozói részére
Szerződés száma: GINOP-6.1.6-17-2018-00637
Támogatás összege(Ft): 9 983 571
Támogatás mértéke (%): 100 %
A projekt tartalma: A projekt megvalósításának fő célja, hogy az alkalmazottak foglalkoztathatóságának, a munkavállalók munkahelyi készségeinek javítása révén növekedjen a vállalkozás versenyképessége, a dolgozók rugalmassága és a munkavállalókat ösztönözze a tudásuk folyamatos fejlesztésére.
A saját forrásainkat kiegészítve minden munkavállalónk képzésbe történő bekapcsolódását biztosítjuk, a képzést saját vállalkozásunkba történő befektetésnek tekintjük. A munkavállalókat ösztönözzük a tudásuk folyamatos fejlesztésére.
Megvalósuló képzéseink:
Hatékony üzleti kommunikáció: Képzés óraszáma: 72 óra. Résztvevők száma: 13 fő.
Munkavédelmi elméleti és gyakorlati ismeretek: Képzés óraszáma: 80 óra. Résztvevők száma: 13 fő.
Első lépések a digitális világba - IKER 1. szintű képzés: Képzés óraszáma: 24 óra (melyből 5 kontaktóra). Résztvevők száma: 13 fő.
Önállóan használom az informatikai eszközömet - IKER 2. szintű képzés: Képzés óraszáma: 35 óra. Résztvevők száma: 13 fő.
Ipar 4.0 felkészítő képzés: Képzés óraszáma: 24 óra. Résztvevők száma: 1 fő.
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2019.12.31
Gyakornoki program bevezetése a Nyírség Szerviz Kft.-nél

PROKJEKT ÖSSZEFOGLALÓ:

Pályázó Neve: "Nyírség-Szervíz" Járműjavító és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe: Gyakornoki program bevezetése a Nyírség Szerviz Kft.-nél
Szerződés száma: GINOP-5.2.4-16-2017-02531
Támogatás összege(Ft): 9 849 000
Összköltség (Ft): 9 849 000
A projekt megvalósításának kezdete: 2018.05.07.
A projekt befejezésének határideje: 2012.01.31.

A projekt bemutatása: A szolgáltatásaink minőségének fenntartásához és fejlesztéséhez elengedhetetlen a szakembereink folyamatos képzése, pótlása és a létszám bővítése, amelynek keretében idén a gyakornoki program bevezetése mellett döntöttünk. Jelen projekt keretében 3 fő gyakornokot szeretnénk alkalmazni, 1 fő autótechnikus végzettséggel és autószerelő munkakörrel, 1 fő autóelektronikai műszerész (OKJ 54-525-01) végzettséggel, és munkakörrel azzal hogy az arra alkalmas jelölteket saját feladatkörbe és költséggel (autó) villamosságszerelő és vizsgabiztosi terültre fejlesztjük tovább, valamint 1 fő pénzügyi-számviteli ügyintéző (54 344 01) az irodai feladatok ellátását segíti majd. Úgy gondoljuk, hogy egy ilyen együttműködés hosszú távon minden érintett félnek hasznos és célravezető lehet, hiszen amellett, hogy egy hosszú távú együttműködés kezdete is lehet, olyan ismeretekkel és szolgáltatásokkal gazdagíthatjuk egymást, amiből mindenki csak profitálhat.

Autószerelő munkakör „autótechnikus” képzéssel (OKJ szám 55 525 01) tölthető be, amely megnevezéssel fut a Nyíregyházi Szakképzési Centrum szervezésében.
Betölthető munkakörök:
- Autóbusz-szerelő
- Autódiagnosztikai szerelő
- Autójavító
- Közúti járműszerelő
- Teherautó szerelő

Az autótechnikus a közúti járművek rendeltetésszerű használatának műszaki feltételeit biztosító járműfenntartás teljes műszaki-gazdasági tevékenységét ellátja, mely tartalmazza a járművek valamennyi gépészeti, villamos és elektronikus egységére vonatkozó karbantartási, műszaki állapotvizsgálati, hibafeltárási és hibaelhárítási, beállítási és fenntartási műveleteit, valamint a szervezési, vezetési, nyilvántartási és ügyviteli feladatokat.

Az autóelektronikai műszerész OKJ 54-525-01 számmal fut a Nyíregyházai Szakképzési Centrum szervezésében, és az alábbi feladatok ellátására alkalmas:
- Autóbusz-szerelő
- Autódiagnosztikai szerelő
- Autójavító
- Közúti járműszerelő
- Teherautó szerelő

A gyakornok kapcsolattartója Bajusz László lesz majd, aki az alapítás óta, azaz 2003 óta a cégnél dolgozik és végzettsége (gépjármű technikus), szakmai tapasztalata (vizsgabiztos, Gépjármű-műszerész és szerelő) alkalmassá teszi a mentorálási feladatok ellátására.

Mindkét autószerelő gyakornok munkaköréhez beszerzésre kerül 1 db Twin Busch TW242E kétoszlopos emelő 990.000 Ft értékben, amellyel elsősorban a személyautók biztonságos emelése és szerelése történő előkészítése valósítható meg, másrészt 1 db Twin Busch TW250 kétoszlopos emelő elektrohidraulikus, 5 T terherbírással 1.480.000 Ft értékben, amellyel elsősorban a haszongépjárművek biztonságos emelése és szerelése történő előkészítése valósítható meg. Tekintettel arra, hogy az emelés nélkül a szerelés nem végezhető el biztonságosan, szabad kapacitás pedig nem áll rendelkezésünkre, így az emelő beszerzése elengedhetetlen feltétele a 2 fő gyakornok foglalkoztatásának. A pénzügyi-számviteli ügyintéző munkakör betöltéséhez szükséges további műszaki-szakmai feltételek rendelkezésre állnak.Műszaki vizsgálat-elemzési innováció a Nyírség-Szervíz Kft.-nél

PROKJEKT ÖSSZEFOGLALÓ:

Pályázó Neve: "Nyírség-Szervíz" Járműjavító és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe: Műszaki vizsgálat-elemzési innováció a Nyírség-Szervíz Kft.-nél
Szerződés száma: GINOP-2.1.8-17-2017-00693
Támogatás összege(Ft): 6 525 000
Támogatás mértéke (%): 50%
A projekt megvalósításának kezdete: 2018.05.21.
A projekt befejezésének határideje: 2019.01.18.

A projekt bemutatása: A vállalkozás földrajzilag is rendkívül jó helyen, az M3 autópálya közelében, a dáli ipari zóna és a Tünde utcai ipari zóna találkozásánál, ipari területen található. A telephely 1,5 ha területen rendelkezik 1200 m2-es szerviz és vizsgabázissal, ahol egyszerre 7 szervizálláson folyik a munka.
A pályázattal érintett új, innovatív szolgáltatás keretében egyrészt az egyik szervízállást építjük át és ezzel alkalmassá tesszük új mérések megvalósítására, másrészt a pályázat keretében 1 teljesen új mérőállást is kialakítunk csarnokon belül, ahol szintén új, eddig nem megvalósítható szolgáltatással állunk az ügyfeleink rendelkezésére.